Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Προσλήψεις στους δήμους της Μεσσηνίας

 Δήμος Πύλου - Νέστορος 28 θέσεις (9 θέσεις ΔΕ και 19 ΥΕ). Οι θέσεις ΔΕ αφορούν 2 επόπτες καθαριότητας, 1 ηλεκτρολόγο, 2 οδηγούς δια- φόρων κατηγοριών και 4 χειριστές μηχανημάτων έργων διαφόρων κατηγοριών, ενώ οι θέσεις ΥΕ, εργάτες καθαριότητας - συνοδούς απορριμματοφόρων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). 
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία είναι, α) για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ αρχίζει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και λήγει την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 2 το μεσημέρι, β) για την κατηγορία ΔΕ αρχίζει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και λήγει την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 2 το μεσημέρι και γ) για την κατηγορία ΥΕ αρχίζει την Πέμπτη 8 Μαρτίου και λήγει την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 2 το μεσημέρι. 
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση “ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προ- κήρυξη 3Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 115 10” αναγράφοντας στον φάκελο την κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ της οποίας θέ- σεις διεκδικούν. 
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει, α) για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ με την πάροδο της Παρασκευής 16 Μαρτίου, β) για την κατηγορία ΔΕ με την πάροδο της Δευτέρας 12 Μαρτίου και γ) για την κατηγορία ΥΕ με την πάροδο της Τρίτης 27 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου