Η πρώτη φάση του 1ου Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας ξεκινά σήμερα Τρίτη, 27 Μαρτίου, στις 11.00 το πρωί στο ξενοδοχείο Elite City Resort, από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, με τη στήριξη της εταιρείας Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ.
Ειδικότερα, η πρώτη φάση αφορά στους προκριματικούς γύρους που είναι τρεις και θα πραγματοποιηθούν:
Στην Καλαμάτα, στις 27 Μαρτίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Elite City Resort. Στην Αθήνα, στις 24 Απριλίου 2018, στο Δειπνοσοφιστήριον - School of Gastronomy. Στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Μαΐου 2018, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή.
Η δεύτερη φάση είναι ο τελικός γύρος, που θα διεξαχθεί μεταξύ 20-30 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα και θα αναδείξει τους νικητές.
Στόχοι του Φεστιβάλ
-Να αναδειχθεί η σαλάτα ως πρεσβευτής της ελληνικής μεσογειακής διατροφής και γαστρονομίας και ο γαστρονομικός γευστικός τοπικός πλούτος της χώρας
-Να εδραιωθεί η θέση της σαλάτας στο καθημερινό τραπέζι
-Nα αποτελέσει θεσμό και σημείο συνάντησης των σπουδαστών της Μαγειρικής Τέχνης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε εν ενεργεία σπουδαστές Σχολών Μαγειρικής Τέχνης και συναφών σχολών, ενώ η συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία δεν έχει κόστος.
Όλοι οι συμμετέχοντες στον τελικό γύρο θα λάβουν ιδιαίτερο έπαινο για την επιτυχία τους.
Έπαθλα τελικού
1η θέση: Voucher εκπαίδευσης 1.500 ευρώ - σεμινάριο εκπαίδευσης - μαγειρικό σκεύος «Tefal» - προϊόντα Kalamata Papadimitriou
2η θέση: Voucher εκπαίδευσης 1.000 ευρώ - σεμινάριο εκπαίδευσης - μαγειρικό σκεύος «Tefal» - προϊόντα Kalamata Papadimitriou
3η θέση: Voucher εκπαίδευσης 500 ευρώ - σεμινάριο εκπαίδευσης μαγειρικό σκεύος «Tefal» - προϊόντα Kalamata Papadimitriou
4η - 10η θέση: Σεμινάριο εκπαίδευσης - μαγειρικό σκεύος «Tefal» - προϊόντα Kalamata Papadimitriou
11η - 20η θέση: Μαγειρικό σκεύος «Tefal» - προϊόντα Kalamata Papadimitriou.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: schooloftourism.gr.
Κ. Γαζ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου