Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

” Ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού για δακοκτο

 “Δεν έχει αλλάξει τίποτα προς τη σωστή και έγκαιρη εφαρμογή του προγράμματος”, εκτιμά για τη δακοκτονία ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας, μετά την πρόσφατη σύσκεψη στο Χανδρινού με ομιλητή το διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας Μεσσηνίας Γιάννη Κυριακόπουλο. 
Ο σύλλογος αναφέρει πως “παραμένει η ίδια εγκληματική αδιαφορία και ανευθυνότητα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία οδήγησε για δεύτερη χρονιά την τελευταία τριετία στην τεράστια καταστροφή της ελαιοπαραγωγής και στη δραματική μείωση του εισοδήματός μας”.
Εκτιμά ότι “σε συνάρτηση με την υπέρογκη φορολόγηση, τα χαράτσια, τις εξευτελιστικές τιμές των αγροτικών προϊόντων και τη συνεχή αύξηση του κόστους παραγωγής, οδηγούμαστε μια ώρα νωρίτερα στο ξεκλήρισμα” και δηλώνει: “Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια μπροστά σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική που μας τσακίζει. Θα είμαστε σε επιφυλακή και θα αγωνιστούμε για την αλλαγή των νόμων, που μας στερούν το δικαίωμα σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης”. 
Ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού καλεί τους αγρότες στη γενική συνέλευση που οργανώνει τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου, με θέμα τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που ξεκινούν σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου