Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Δύο νέοι άμισθοι ειδικοί σύμβουλοι για τον Παν. Καρβέλα

Καθήκοντα άμισθων ειδικών συμβούλων στον τομέα του πολιτισμού και της ενημέρωσης ανέλαβαν πρόσφατα στο Δήμο Πύλου – Νέστορος οι Κων/νος Ψυχάρης και Ουρανία Ζαφείρη, μετά από απόφαση του δημάρχου κ. Καρβέλα, για τον ορισμό τους.
Συγκεκριμένα, σήμερα αναρτήθηκαν δύο αποφάσεις στη Διαύγεια του Πύλου – Νέστορος.
Η πρώτη απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων:

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος […] Αναθέτει στον κ. Ψυχάρη Κωνσταντίνο του Ηλία καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ειδικότερα, ο ανωτέρω ειδικός σύμβουλος, θα παρέχει αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ΤΥΠΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΟΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ως εμπειρογνώμονας πολυετούς προϋπηρεσίας στα αντικείμενα αυτά με σκοπό να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου. Ο ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες προς το Δήμαρχο στα ανωτέρω θέματα και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες, Υπουργεία και φορείς για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού. Η παρούσα ισχύει μέχρι και το τέλος της θητείας του Δημάρχου πλην της τροποποίησης της ή της ανάκλησης της χωρίς ο ορισθείς να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών. Η παρούσα να κοινοποιηθεί στον οριζόμενο και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Η δεύτερη απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων:
Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος […]Αναθέτει στην κ. Ουρανία Ζαφείρη του Αντωνίου καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ειδικότερα, η ανωτέρω ειδική σύμβουλος, θα παρέχει αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ − ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ με σκοπό να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου. Η ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες προς το Δήμαρχο στα ανωτέρω θέματα και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες, Υπουργεία και φορείς για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού. Η παρούσα ισχύει μέχρι και το τέλος της θητείας του Δημάρχου πλην της τροποποίησης της ή της ανάκλησης της χωρίς η ορισθείσα να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών. Η παρούσα να κοινοποιηθεί στην οριζόμενη και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου