Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Το συνέδριο του Γερµανικού Ταξιδιωτικού Συνδέσµου τον Οκτώβριο στην Costa Navarino

 Τον Οκτώβριο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino το συνέδριο του Γερµανικού Ταξιδιωτικού Συνδέσµου (DRV) στο οποίο θα συµµετέχουν περίπου 700 τουριστικοί πράκτορες. Υπενθυµίζουµε ότι το συνέδριο ήταν προγραµµατισµένο να φιλοξενηθεί στην Πελοπόννησο το φθινόπωρο του 2020, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδηµίας του κορονοϊού. 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του powergame.gr για τη φετινή δραστηριότητα στην Costa Navarino:

 

"Κινητικότητα αρχίζουν να καταγράφουν για τη φετινή σεζόν οι ξενοδοχειακές µονάδες της Costa Navarino (ΤΕΜΕΣ Α.Ε.) καθώς επισήµως επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 19 Μαΐου το Westin Resort Costa Navarino και την Κυριακή 23 Μαΐου το Romanos a Luxury Collection Resort. 

Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ του powergame.gr οι πρώτοι πελάτες που αναµένονται για τους πρώτους µήνες του καλοκαιριού στον µεγάλο ξενοδοχειακό όµιλο προέρχονται κυρίως από αγορές όπως η Μ. Βρετανία, η Γαλλία, γενικότερα η Βόρεια Ευρώπη, αλλά και από την Ελλάδα. Την ίδια ώρα, µεγάλη έµφαση δίνεται στην επιµήκυνση της τουριστικής σεζόν, την πολιτιστική και γαστρονοµική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και της περιοχής της Πελοποννήσου µε την πρωτοβουλία «Μοριάς ’21» καθώς και στην ασφάλεια της δηµόσιας υγείας. Ήδη, όπως είχε συζητηθεί µεταξύ του υπουργού Τουρισµού, Χάρη Θεοχάρη, και των εκπροσώπων του Γερµανικού Ταξιδιωτικού Συνδέσµου (DRV) το προσεχές συνέδριο του DRV, µε περίπου 700 συµµετέχοντες, είναι προγραµµατισµένο να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino προς το τέλος του Οκτωβρίου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου