Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Προσωρινός ανάδοχος για Κορυφάσιο - κόµβο Λαδά

 Η δηµοπρασία για τη βελτίωση του δρόµου από το Κορυφάσιο έως τον κόµβο Λαδά, προϋπολογισµού 4,5 εκ. ευρώ, πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου από το υπουργείο Υποδοµών.

Προσωρινός ανάδοχος, όπως ενηµέρωσε η Ειδική Υπηρεσία ∆ηµοσίων Εργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδοµών, αναδείχθηκε η εταιρεία “Α.Π. Μαραγκάκης - Εργα Πρασίνου Α.Ε.” µε έκπτωση 36,31%.

Πρόκειται για τη συνέχιση του δρόµου Σουληνάρι - Κορυφάσιο που έχει βελτιωθεί, από το ύψος του ελαιοτριβείου του Αγροτικού Συνεταιρισµού Κορυφασίου έως το δρόµο Κυπαρισσία - Πύλος στον κόµβο Λαδά, στο Ρωµανού, πάνω από το ελαιοτριβείο Καφαντάρη.

Σε δήλωσή του ο δήµαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καβέλας σηµείωσε ότι “µε την υλοποίηση του έργου θα γίνει πραγµατικότητα ένας ολοκληρωµένος οδικός άξονας, που θα τηρεί όλα τα απαιτούµενα µέτρα ασφαλείας για τους χρήστες του, ύστερα από τις διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδοµών. Με το έργο αυτό βελτιώνεται και ο κόµβος Λαδά που σήµερα αποτελεί επικίνδυνο σηµείο του οδικού δικτύου, λόγω συχνών τροχαίων ατυχηµάτων. Πρόκειται για έναν στόχο τον οποίο θέσαµε  από την πρώτη ηµέρα αναλήψεως της διοίκησης του δήµου και σήµερα περνάµε στη φάση της υλοποίησης, σε συνεργασία µε το υπουργείο Υποδοµών και την Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου